Prima mea întâlnire cu vopseaua de cretă Annie Sloan a fost în 2015

la un workshop de antichități organizat la Budapesta. M-a impresionat paleta de culori pastelate a vopselei și modul de utilizare extrem de simplu, însă nu m-aș fi gândit atunci că peste doi ani voi fi distribuitorul produsului.
În 2017 mi-am deschis propria afacere, odată cu care mi-am îndeplinit și visul vieții mele. Am ajuns să mă ocup cu ceea ce mă pricep cel mai bine și ceea ce îmi oferă multă satisfacție.
În procesul de transformare a pieselor de mobilier am optat încă de la început pentru vopseaua de cretă Annie Sloan. Mi-am dorit să creez ceva unic, iar cea mai bună modalitate, în acest sens, am considerat că este amenajarea și decorarea de mine însămi a propriului meu magazin. După deschidere, am fost invitată să fiu distribuitor al produselor Annie Sloan Chalk Paint, ceea ce a fost o onoare cu atât mai mare, cu cât fiecare distribuitor este atent selectat după criterii precum stilul propriu, individualitate și viziune, respectiv, trebuie să îndeplinească niște criterii de bază foarte riguroase. Am început distribuirea produselor Iron Orchid Designs (IOD) în ianuarie 2020, produse
care cu o utilizare extrem de ușoară, revoluționează procesul de decorare a obiectelor de mobilier.
Vă puteți întreba ce legătură au toate acestea cu decorațiunile de masă și cu cele pentru ușă.
Magazinul meu este amenajat după modelul unui cămin. Îmi place să îl rearanjez periodic mobilierul și să-l decorez cu obiecte sezoniere. Pentru mine, aranjamentele florale durabile conferă o atmosferă mai familiară și mai veselă.
CochetHome-Despre-Noi