Șablon Annie Sloan TALLULAH A4

50.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.

Caracteristica specială a lui Annie Sloan este vopsitul aleator suprapus, când creezi modele neregulate prin suprapunerea aceluiași sablon.

Ambalaj: plic din carton gros, resigilabil, ca și în imagine

Curățare: fiecare șablon este lavabil. Este recomandat să-l speli imediat după utilizare, înainte ca vopseaua să se usuce pe ea. Se curăță cu burete umed și apă caldă cu săpun. Se întâmplă să rămână urme de vopsea pe șablon, dar acest lucru nu afectează în nici un fel utilizarea lui în viitor.

Șabloanele Annie Sloan sunt din plastic transparent de 0,15 mm. Sunt transparente să poți vedea exact unde vopsești atunci când le utilizezi.

Caracteristica specială a lui Annie Sloan este vopsitul aleator suprapus, când creezi modele neregulate prin suprapunerea aceluiași sablon.Ambalaj: plic din carton gros, resigilabil, ca și în imagineCurățare: fiecare șablon este lavabil. Este recomandat să-l speli imediat după utilizare, înainte ca vopseaua să se usuce pe ea. Se curăță cu burete umed și apă caldă cu săpun. Se întâmplă să rămână urme de vopsea pe șablon, dar acest lucru nu afectează în nici un fel utilizarea lui în viitor.Șabloanele Annie Sloan sunt din plastic transparent de 0,15 mm. Sunt transparente să poți vedea exact unde vopsești atunci când le utilizezi.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data