Luciu Perlat Annie Sloan – Pearlescent Glaze 50ml

75.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Categorii: Ceară şi Lac

Annie Sloan Pearlescent Glaze Luciu Perlat este un lac decorativ, pe bază de apă, destinat finisării interioare a mobilei, pereților, pardoselii sau ale diferitelor obiecte mici decorative, indiferent dacă sunt vopsite sau nu.

Folosiți-l pe Annie Sloan Chalk Paint® pentru o opalescentă mai intensă sau amestecați-l cu o canitate mică de Chalk Paint® pentru a crea nuanțe translucente cu efect perlat.

Putere de acoperire: cca. 6 mp/strat/250 ml.

Mod de aplicare: Se aplică într-un strat sau două, cu pensula plată cu păr moale, de plastic. Pentru o finisare netedă folosiți rolă de burete sau pistol de vopsit. Iar în cazul în care îl utilizați pentru modele cu șabloane, atunci folosiți o pensulă pentru șablonare și aplicați-l prin tamponare. Amestecați-l inainte de folosire. Pentru proiecte mai mari și foarte detaliate sigilați suprafața cu lac lucios Annie Sloan înainte de Luciu Perlat. În cazul în care alegeți ceara Annie Sloan pentru sigilare, atunci aplicați-o după Luciu Perlat, dar atenție: pe zonele date cu Luciu Perlat ceara va estompa opalescența finisajului.

Timp de uscare: 2 ore.

Nu se pretează pentru suprafețe din exterior.

Annie Sloan Pearlescent Glaze Luciu Perlat este un lac decorativ, pe bază de apă, destinat finisării interioare a mobilei, pereților, pardoselii sau ale diferitelor obiecte mici decorative, indiferent dacă sunt vopsite sau nu.Folosiți-l pe Annie Sloan Chalk Paint® pentru o opalescentă mai intensă sau amestecați-l cu o canitate mică de Chalk Paint® pentru a crea nuanțe translucente cu efect perlat.Putere de acoperire: cca. 6 mp/strat/250 ml.Mod de aplicare: Se aplică într-un strat sau două, cu pensula plată cu păr moale, de plastic. Pentru o finisare netedă folosiți rolă de burete sau pistol de vopsit. Iar în cazul în care îl utilizați pentru modele cu șabloane, atunci folosiți o pensulă pentru șablonare și aplicați-l prin tamponare. Amestecați-l inainte de folosire. Pentru proiecte mai mari și foarte detaliate sigilați suprafața cu lac lucios Annie Sloan înainte de Luciu Perlat. În cazul în care alegeți ceara Annie Sloan pentru sigilare, atunci aplicați-o după Luciu Perlat, dar atenție: pe zonele date cu Luciu Perlat ceara va estompa opalescența finisajului.Timp de uscare: 2 ore.Nu se pretează pentru suprafețe din exterior.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data