Ceară transparentă Annie Sloan Clear Wax® (120, 500 ml)

80.00 RON
Categorii: Ceară şi Lac

Ceară Annie Sloan Chalk Paint Wax – Clear este transparentă și se aplică peste Annie Sloan Chalk Paint™ pentru un finisaj cu luciu de mătase, având rol de protecție și de creștere a durabilității.

Fiind o combinație naturală de ceară de albine și carnauba, are consistența margarinei și este ușoară de aplicat. Este incoloră și are un miros aproape imperceptibil.

Datorită proprietății de a respinge apa, se poate utiliza și peste masa de sufragerie sau bucătărie. În acest caz recomandăm 2 sau 3 straturi, aplicate la un iterval de 24 ore între ele.

Se poate aplica cu o pensulă specială pentru ceară, burete sau cu o cârpă curată, fără scame. Imediat după care se șterge surplusul de ceară.A doua zi se lutruiește ușor dacă este nevoie.

Se poate colora cu o cantitate mică de Annie Sloan Chalk Paint™.

Lichidele cu conținut de alcool pot dăuna suprafeței ceruite. Nu se recomandă folosirea în exterior. În acest caz vă propunem să folosiți o lazură incoloră, cu protecție UV, pe bază de apă. Pentru suprafețe cu trafic intens (de ex. podea) se recomandă folosirea Annie Sloan – Laquer.

Întreținere: se șterge cu o cârpă umedă. Zgârieturile se pot retrușa local, foarte simplu prin aplicarea unui cantități mici de ceară pe acel loc. Amprentele sau alte pete se pot îndepărta cu apă cu săpun. Nu folosiți prafuri de curățat! Dacă este necesar, se poate aplica oricând un strat nou de ceară.

Stratul de ceară se usucă într-o zi, dar pentru întărire completă, în adâncime, va fi nevoie de aproximativ 3 săptămâni. În acest timp nu așezați de exemplu o cană fierbinte pe ea.

Ceară Annie Sloan Chalk Paint Wax – Clear este transparentă și se aplică peste Annie Sloan Chalk Paint™ pentru un finisaj cu luciu de mătase, având rol de protecție și de creștere a durabilității.Fiind o combinație naturală de ceară de albine și carnauba, are consistența margarinei și este ușoară de aplicat. Este incoloră și are un miros aproape imperceptibil.Datorită proprietății de a respinge apa, se poate utiliza și peste masa de sufragerie sau bucătărie. În acest caz recomandăm 2 sau 3 straturi, aplicate la un iterval de 24 ore între ele.Se poate aplica cu o pensulă specială pentru ceară, burete sau cu o cârpă curată, fără scame. Imediat după care se șterge surplusul de ceară.A doua zi se lutruiește ușor dacă este nevoie.Se poate colora cu o cantitate mică de Annie Sloan Chalk Paint™.Lichidele cu conținut de alcool pot dăuna suprafeței ceruite. Nu se recomandă folosirea în exterior. În acest caz vă propunem să folosiți o lazură incoloră, cu protecție UV, pe bază de apă. Pentru suprafețe cu trafic intens (de ex. podea) se recomandă folosirea Annie Sloan – Laquer.Întreținere: se șterge cu o cârpă umedă. Zgârieturile se pot retrușa local, foarte simplu prin aplicarea unui cantități mici de ceară pe acel loc. Amprentele sau alte pete se pot îndepărta cu apă cu săpun. Nu folosiți prafuri de curățat! Dacă este necesar, se poate aplica oricând un strat nou de ceară.Stratul de ceară se usucă într-o zi, dar pentru întărire completă, în adâncime, va fi nevoie de aproximativ 3 săptămâni. În acest timp nu așezați de exemplu o cană fierbinte pe ea.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data