Ceară închisă Annie Sloan Dark Wax® (120, 500 ml)

80.00 RON
Categorii: Ceară şi Lac

eara închisă Ceara Annie Sloan Chalk Paint Wax – Dark se folosește pentru patină și pentru a oferi textură și dimensiune proiectului dumneavoastră.

Fiind o combinație naturală de ceară de albine și carnauba, are consistența margarinei și este ușor de aplicat și are un miros aproape imperceptibil.

Datorită proprietății de a respinge apa, se poate utiliza și peste masa de sufragerie sau bucătărie.

Înainte de a aplica ceara închisă aplicați un strat de Annie Sloan Soft Wax – Clear pe obiectul vopsit. Ambele se pot aplica cu o pensulă specială pentru ceară, burete sau cu o cârpă curată, fără scame. Imediat după care se șterge surplusul de ceară. Îndepărtați surplusul de ceară cu o cârpă uscată. Pentru a îndepărta mai multă ceară închisă aplicați puțină ceară transparentă pe cârpă (pensulă sau burete).

Nu se recomandă folosirea în exterior sau pe suprafețe cu trafic intens (de ex. podea). În acest caz se recomandă folosirea Annie Sloan – Laquer.

Întreținere: se șterge cu o cârpă umedă. Zgârieturile se pot retrușa local, foarte simplu prin aplicarea unui cantități mici de ceară pe acel loc. Amprentele sau alte pete se pot îndepărta cu apă cu săpun. Dacă este necesar, se poate aplica oricând un strat nou de ceară.

Stratul de ceară se usucă într-o zi, dar pentru întărire completă, în adâncime, va fi nevoie de aproximativ 3 săptămâni. În acest timp nu așezați de exemplu o cană fierbinte pe ea.

eara închisă Ceara Annie Sloan Chalk Paint Wax – Dark se folosește pentru patină și pentru a oferi textură și dimensiune proiectului dumneavoastră.Fiind o combinație naturală de ceară de albine și carnauba, are consistența margarinei și este ușor de aplicat și are un miros aproape imperceptibil.Datorită proprietății de a respinge apa, se poate utiliza și peste masa de sufragerie sau bucătărie.Înainte de a aplica ceara închisă aplicați un strat de Annie Sloan Soft Wax – Clear pe obiectul vopsit. Ambele se pot aplica cu o pensulă specială pentru ceară, burete sau cu o cârpă curată, fără scame. Imediat după care se șterge surplusul de ceară. Îndepărtați surplusul de ceară cu o cârpă uscată. Pentru a îndepărta mai multă ceară închisă aplicați puțină ceară transparentă pe cârpă (pensulă sau burete).Nu se recomandă folosirea în exterior sau pe suprafețe cu trafic intens (de ex. podea). În acest caz se recomandă folosirea Annie Sloan – Laquer.Întreținere: se șterge cu o cârpă umedă. Zgârieturile se pot retrușa local, foarte simplu prin aplicarea unui cantități mici de ceară pe acel loc. Amprentele sau alte pete se pot îndepărta cu apă cu săpun. Dacă este necesar, se poate aplica oricând un strat nou de ceară.Stratul de ceară se usucă într-o zi, dar pentru întărire completă, în adâncime, va fi nevoie de aproximativ 3 săptămâni. În acest timp nu așezați de exemplu o cană fierbinte pe ea.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data