Annie Sloan – The Colourist

65.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Cărţi

The Colourist este o creație unică (mai mult decât o revistă, un pic mai puțin decât o carte) dedicată pasiunii lui Annie Sloan pentru culoare. Este o publicație colectivă, bianuală, cu 132 de pagini. În interior vei găsi interviuri, mobilier vopsit, inspirație pentru design interior, informații despre stockiștii (distribuitorii) Annie Sloan, prezentări de locuințe și destinații de călătorie. Cuprinde proiecte cu Chalk Paint®, pentru toate categoriile: de la începători până la creativi cu experiență, cu instrucțiuni pas cu pas ușor de urmărit.

Această primă ediție include și un șablon Annie Sloan exclusiv și gratuit, cu un ghid simplu, explicat pas cu pas de Felix Sloan. Totodată, vei găsi informații despre o competiție la care poți câștiga o reînnoire completă a unei camere, inclusiv vopsea, țesături, șabloane, pensule și multe altele.

The Colourist este o creație unică (mai mult decât o revistă, un pic mai puțin decât o carte) dedicată pasiunii lui Annie Sloan pentru culoare. Este o publicație colectivă, bianuală, cu 132 de pagini. În interior vei găsi interviuri, mobilier vopsit, inspirație pentru design interior, informații despre stockiștii (distribuitorii) Annie Sloan, prezentări de locuințe și destinații de călătorie. Cuprinde proiecte cu Chalk Paint®, pentru toate categoriile: de la începători până la creativi cu experiență, cu instrucțiuni pas cu pas ușor de urmărit.Această primă ediție include și un șablon Annie Sloan exclusiv și gratuit, cu un ghid simplu, explicat pas cu pas de Felix Sloan. Totodată, vei găsi informații despre o competiție la care poți câștiga o reînnoire completă a unei camere, inclusiv vopsea, țesături, șabloane, pensule și multe altele.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data