Annie Sloan – The Colourist nr. 2

65.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Cărţi

The Colourist este o creație unică (mai mult decât o revistă, un pic mai puțin decât o carte) dedicată pasiunii lui Annie Sloan pentru culoare. Este o publicație colectivă, bianuală, cu 132 de pagini. În interior vei găsi interviuri, mobilier vopsit, inspirație pentru design interior, informații despre stockiștii (distribuitorii) Annie Sloan, prezentări de locuințe și destinații de călătorie.

Acest număr aduce lumina și veselia culorii galbene. Vei putea găsi proiecte noi, un tur exclusiv în casa lui Annie din Franța, inspirații de călătorii de la Berlin până în Brazilia, și bineînțeles tehnici iscusite de vopsire pas cu pas. Cuprinde proiecte cu Chalk Paint®, pentru toate categoriile de la începători până la creativi cu expriență, cu instrucțiuni pas cu pas ușor de urmărit. Plin cu fotografii minunate, mobilier vopsit, cunoștințe din istoria artei – The Colourist îți va oferi inspirație și idei pentru proiectele viitoare!

Acest număr include și un șablon Annie Sloan exclusiv și gratuit, cu un ghid simplu, explicat pas cu pas.

The Colourist este o creație unică (mai mult decât o revistă, un pic mai puțin decât o carte) dedicată pasiunii lui Annie Sloan pentru culoare. Este o publicație colectivă, bianuală, cu 132 de pagini. În interior vei găsi interviuri, mobilier vopsit, inspirație pentru design interior, informații despre stockiștii (distribuitorii) Annie Sloan, prezentări de locuințe și destinații de călătorie.Acest număr aduce lumina și veselia culorii galbene. Vei putea găsi proiecte noi, un tur exclusiv în casa lui Annie din Franța, inspirații de călătorii de la Berlin până în Brazilia, și bineînțeles tehnici iscusite de vopsire pas cu pas. Cuprinde proiecte cu Chalk Paint®, pentru toate categoriile de la începători până la creativi cu expriență, cu instrucțiuni pas cu pas ușor de urmărit. Plin cu fotografii minunate, mobilier vopsit, cunoștințe din istoria artei – The Colourist îți va oferi inspirație și idei pentru proiectele viitoare!Acest număr include și un șablon Annie Sloan exclusiv și gratuit, cu un ghid simplu, explicat pas cu pas.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data