Annie Sloan – Paints Everything

100.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Cărţi

Annie Sloan în noua ei carte ne călăuzează de-a lungul a 40 de proiecte step-by-step, prin tehnici despre care nici n-ai fi crezut că se pot realiza cu ajutorul vopselei. Învață despre printare, șablonare, transfer de imagini, vopsire textile și învață toate secretele vopselei Chalk Paint®.

Descoperă cum poți combina culorile în diferite stiluri și cum să folosești propria creativitate în crearea modelelor făcute cu mâna. Nu contează cât de nepriceput te simți, cu ajutorul cărții Annie Sloan Paints Everything vei fi capabil să-ți creezi un cămin cu stil individual, pe care ți l-ai imaginat.

Limba: engleza

Annie Sloan în noua ei carte ne călăuzează de-a lungul a 40 de proiecte step-by-step, prin tehnici despre care nici n-ai fi crezut că se pot realiza cu ajutorul vopselei. Învață despre printare, șablonare, transfer de imagini, vopsire textile și învață toate secretele vopselei Chalk Paint®.Descoperă cum poți combina culorile în diferite stiluri și cum să folosești propria creativitate în crearea modelelor făcute cu mâna. Nu contează cât de nepriceput te simți, cu ajutorul cărții Annie Sloan Paints Everything vei fi capabil să-ți creezi un cămin cu stil individual, pe care ți l-ai imaginat.Limba: engleza
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data