Annie Sloan Chalk Paint™ Old Ochre

35.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.

Stoc epuizat

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.

Old Ochre este o culoare crem palidă, moale, caldă, neutră. Evocă mobila antică franceză; lemnăria și tâmplăria exterioară a străzilor Parisului. Sfatul lui Annie: Amestecă această vopsea cu 8 porții de Old White și vei obține nuanța Moon White, culoarea lunii strălucitoare. Se potrivește cu Scandinavian Pink și cu Chateau Grey.

1 litru de vopsea acoperă aproximativ 13 mp (120 ml acoperă cca. 1,50 mp). După vopsire sigilează mobila de interior cu ceara Chalk Paint Wax. Pe podele sau pentru exterior fixează cu lac Chalk Paint Lacquer.

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.Old Ochre este o culoare crem palidă, moale, caldă, neutră. Evocă mobila antică franceză; lemnăria și tâmplăria exterioară a străzilor Parisului. Sfatul lui Annie: Amestecă această vopsea cu 8 porții de Old White și vei obține nuanța Moon White, culoarea lunii strălucitoare. Se potrivește cu Scandinavian Pink și cu Chateau Grey.1 litru de vopsea acoperă aproximativ 13 mp (120 ml acoperă cca. 1,50 mp). După vopsire sigilează mobila de interior cu ceara Chalk Paint Wax. Pe podele sau pentru exterior fixează cu lac Chalk Paint Lacquer.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data