Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem

150.00 RON

Stoc epuizat

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.

În crearea acestei culori, Annie Sloan a fost inspirată de câmpurile de allium din Etiopia, crescute de fermiere susținute de Proiectul Samanta al Fundației Oxfam. Această culoare (produsă în cantități limitate), de un verde cald, moale, este perfectă pentru obținerea aspectului retro al anilor 50, dar se poate folosi și ca parte a stilului floral vintage. Fiecare cutie de Lem Lem vândută va crește fondul vital Oxfam și va ajuta omenirea pe plan mondial în lupta împotriva sărăciei.

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.În crearea acestei culori, Annie Sloan a fost inspirată de câmpurile de allium din Etiopia, crescute de fermiere susținute de Proiectul Samanta al Fundației Oxfam. Această culoare (produsă în cantități limitate), de un verde cald, moale, este perfectă pentru obținerea aspectului retro al anilor 50, dar se poate folosi și ca parte a stilului floral vintage. Fiecare cutie de Lem Lem vândută va crește fondul vital Oxfam și va ajuta omenirea pe plan mondial în lupta împotriva sărăciei.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data