Annie Sloan Chalk Paint Graphite

150.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.

Graphite nu este complet negru. Annie a „zăpăcit-o” cu un pic de albastru movuliu și maro. Sfatul lui Annie: Se potrivește cu culori puternice ca de exemplu Provence, dar merită încercat și peste Emperor’s Silk. Arată foarte bine și ca accesoriu în contrast cu Old White. După ceruire devine un negru superb, catifelat, ca sistul negru. Arată superb ceruit cu ceară neagră, urmat de lustruire. Alegerea perfectă pentru interioare clasice și moderne.

1 litru de vopsea acoperă aproximativ 13 mp (120 ml acoperă cca. 1,50 mp). După vopsire sigilează mobila de interior cu ceara Chalk Paint Wax. Pe podele sau pentru exterior fixează cu lac Chalk Paint Lacquer.

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.Graphite nu este complet negru. Annie a „zăpăcit-o” cu un pic de albastru movuliu și maro. Sfatul lui Annie: Se potrivește cu culori puternice ca de exemplu Provence, dar merită încercat și peste Emperor’s Silk. Arată foarte bine și ca accesoriu în contrast cu Old White. După ceruire devine un negru superb, catifelat, ca sistul negru. Arată superb ceruit cu ceară neagră, urmat de lustruire. Alegerea perfectă pentru interioare clasice și moderne.1 litru de vopsea acoperă aproximativ 13 mp (120 ml acoperă cca. 1,50 mp). După vopsire sigilează mobila de interior cu ceara Chalk Paint Wax. Pe podele sau pentru exterior fixează cu lac Chalk Paint Lacquer.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data