Annie Sloan Chalk Paint Giverny

150.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.

Giverny este un albastru strălucitor, vesel, curat, rece pe paleta culorilor Annie Sloan. Este aproape de gama verzuie a albăstrelelor, fără nuanțe de roșu. Este perfectă pentru o ambianță modernă, contemporană. Giverny a fost numită după un sat din nordul Franței, unde a trăit Claude Monet. Acest albastru strălucitor a fost foarte popular în interioarele din prima parte a secolului XX. Sfatul lui Annie: Giverny arată bine lângă culori calde, strălucitoare (ca Barcelona Orange sau Scandinavian Pink) și reci, neutre (ca Paloma) dar și lângă cele verzi din gama Annie Sloan.

1 litru de vopsea acoperă aproximativ 13 mp (120 ml acoperă cca. 1,50 mp). După vopsire sigilează mobila de interior cu ceara Chalk Paint Wax. Pe podele sau pentru exterior fixează cu lac Chalk Paint Lacquer.

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.Giverny este un albastru strălucitor, vesel, curat, rece pe paleta culorilor Annie Sloan. Este aproape de gama verzuie a albăstrelelor, fără nuanțe de roșu. Este perfectă pentru o ambianță modernă, contemporană. Giverny a fost numită după un sat din nordul Franței, unde a trăit Claude Monet. Acest albastru strălucitor a fost foarte popular în interioarele din prima parte a secolului XX. Sfatul lui Annie: Giverny arată bine lângă culori calde, strălucitoare (ca Barcelona Orange sau Scandinavian Pink) și reci, neutre (ca Paloma) dar și lângă cele verzi din gama Annie Sloan.1 litru de vopsea acoperă aproximativ 13 mp (120 ml acoperă cca. 1,50 mp). După vopsire sigilează mobila de interior cu ceara Chalk Paint Wax. Pe podele sau pentru exterior fixează cu lac Chalk Paint Lacquer.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data