Annie Sloan Chalk Paint™ Emperor`s Silk

150.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.

Emperor’Silk este o culoare roșie deschisă, curată, care și-a primit numele de la roșul chinezesc. Arată precum căptușeala de mătase roșie a jachetelor. Sfatul lui Annie: Vopsește cu această culoare interiorul dulapurilor sau șifonierelor. Mobila va deveni surprinzător de frumoasă. Cu o singură mobilă vopsită cu Emperor’s Silk într-o cameră luminoasă vei obține un efect fabulos. Pentru tonuri adânci îndrăznește să o folosești cu ceară închisă Dark Wax sau ceară neagră Black Wax.

1 litru de vopsea acoperă aproximativ 13 mp (120 ml acoperă cca. 1,50 mp). După vopsire sigilează mobila de interior cu ceara Chalk Paint Wax. Pe podele sau pentru exterior fixează cu lac Chalk Paint Lacquer.

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat. După uscare, suprafața se finisează cu ceară Annie Sloan Clear Wax. Pentru patină puteți adăuga și ceară colorată (albă, neagră sau închisă) de Annie Sloan. Pentru trafic intens recomandăm 2-3 straturi de ceară sau Annie Sloan Lacquer. Nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.Emperor’Silk este o culoare roșie deschisă, curată, care și-a primit numele de la roșul chinezesc. Arată precum căptușeala de mătase roșie a jachetelor. Sfatul lui Annie: Vopsește cu această culoare interiorul dulapurilor sau șifonierelor. Mobila va deveni surprinzător de frumoasă. Cu o singură mobilă vopsită cu Emperor’s Silk într-o cameră luminoasă vei obține un efect fabulos. Pentru tonuri adânci îndrăznește să o folosești cu ceară închisă Dark Wax sau ceară neagră Black Wax.1 litru de vopsea acoperă aproximativ 13 mp (120 ml acoperă cca. 1,50 mp). După vopsire sigilează mobila de interior cu ceara Chalk Paint Wax. Pe podele sau pentru exterior fixează cu lac Chalk Paint Lacquer.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data